Markku Lempinen

MARKKU LEMPINEN

Moi! Olen Helsinkiläinen vuonna 1985 syntynyt valokuvausalan yrittäjä viiden vuoden kokemuksella. Koko elämäni ajan olen ollut sosiaalinen ja kiinnostunut muista ihmisistä. Ehkä juuri siksi haluan kuvata myös ihmisiä ja erityisesti henkilökuvia. Liian vähäisellä vapaa-ajallani urheilen aktiivisesti, josta kumpuaa kiinnostukseni urheilijoiden henkilökuvia kohtaan. Urheilijapotretit ovat osittain myös henkilökohtainen jatkuva projektini, jota yritän vähintään kerran vuodessa toteuttaa.

Toimeksiantoni koostuvat suurelta osin henkilökuvista sekä yritysten brändi- ja tapahtumakuvista. Asiakkaitani ovat yritykset, järjestöt sekä viestintä- ja mainostoimistot. Olen hyvin verkostoitunut ja teen yhteistyötä mm. meikkaajien sekä graafisen alan osaajien kanssa. Studioni sijaitsee Helsingin keskustassa ja tarpeiden mukaan se liikkuu haluttuun paikkaan.

Asiakkaitani ovat mm. Metropolia Ammattikorkeakoulu, Radikal Marketing Group, Tulos Helsinki, Hätäkeskuslaitos, Nordea, Helsinki Hospital, Valtioneuvoston Kanslia, Tekniikan Akatemia TAF, Rianno ja Evermade.

Valokuvaan myös Brand Photo Oy:lle, jossa olen osakkaana ja perustajana mukana.

Lataa PDF-portfolio!