Markku Lempinen

MARKKU LEMPINEN

Moi! Olen vuonna 1985 syntynyt valokuvausalan yrittäjä viiden vuoden kokemuksella. Koko elämäni ajan olen ollut sosiaalinen persoona, kiinnostunut muista ihmisistä ja nähnyt ihmisiä hieman eri valossa kuin muut. Ehkä juuri siksi olen myös osittain päätynyt valokuvaajaksi ja erityisesti kuvaamaan ihmisten parissa.

Tämä sivusto on täysin henkilökohtainen portfolioni, jossa suurin osa on ei-kaupallisia kuvia. Muotokuvat ja erityisesti urheilijoiden muotokuvat ovat vapaa-ajan ammatillinen kehitysprojektini, jota yritän toteuttaa aina silloin kun aikaa riittää. Tietyillä kuvilla pyrin omalta osaltani myös tukemaan suomalaista huippu-urheilua ja tarjoamaan urheilijoille sellaisia kuvia, joista he voivat hyötyä myös oman uransa kannalta. 

Varsinainen päivätyöni on yritysvalokuvaukseen keskittyneen Brand Photo Oy:n pyörittäminen. Brand Photon toimeksiannot ovat hyvin monipuolisia kuten brändi-, henkilöstö-, tapahtuma-, mainos- ja tuotekuvien ottamista. Pyrimme toteuttamaan kaikki yrityksen kuvatarpeet kustannustehokkaasti. Brand Photo toimii valtakunnallisesti ja tekee laajasti yhteistyötä maskeeraajien, freelancekuvaajien ja muiden tehojen kanssa.

Brand Photon sivulle